VVS-DAGENE 16. - 18. OKTOBER

Messens største utstiller ruller ut flere selvbetjente servicesentere

Som lovet har Brødrene Dahl fortsatt å gjøre servicesenterene sine selvbetjente og tilgjengelige i alle døgnets timer. Nå står Ålesund for tur.

Published Last updated
F.V: Stig Kjetil Reiakvam og Geir Kåre Hove er ikke så mye på servicesenteret på Color Line lenger, her kan kundene handle helt alene.

I Ålesund vet alle hvor Color Line-stadion er, med den berømte statuen av John-Arne Riise utenfor. På stadion har også Brødrene Dahl servicesenter, der kundene kan handle mye av det de trenger i hverdagen til små og store prosjekter. 

Brødrene Dahl har det siste året rullet ut selvbetjente servicesentere, og der de er åpen hele døgnet. Dette får nå kundene i Ålesund nytte av.

– Vi jobber godt sammen med kundene våre for å finne ut at dette er noe som passer kundene våre, forteller Stig Kjetil Reiakvam, han er Salgssjef Vest for Brødrene Dahl.

Sammen med salgssjef Geir Kåre Hove viser han hvordan dette fungerer i praksis. Se videoen i toppen av saken! 

Johan Andre Dolmen handler inn til nattejobbing, men vet han kan komme tilbake når som helst om han mangler noe.

Bra å ha når ulykken er ute

En av de som nyter godt av å kunne handle 24/7 er rørlegger Johan Andre Dolmen. Han jobber i familieselskapet Dolmer og Sønner, og jobber på en rekke prosjekter innen VVS og VA. 

– Nei, det gjør nå det enklere på kvelden. Altså etter klokken fire, hvis ulykken er ute. Det er bare å åpne selv og ordne seg, forteller Dolmen.

– Så skal vi ut på jobb i natt, og da kan det være veldig greit at det er åpent her, avslutter han.

Enklere hverdag

Fokuset på kunden, og behovet deres er spesielt i fokus når Brødrene Dahl i oktober stiller med den største standen de har hatt på VVS-dagene. Der vil de stille ut det aller meste av de produktene rørleggerne jobber med hver dag, og de gleder seg til å ønske alle velkommen når messen åpner 16. oktober. 

– Vi er glade for at våre kunder setter pris på denne løsningen, og derfor fortsetter vi satsingen på døgnåpne servicesentre. Vi ser at dette øker fleksibiliteten og effektiviteten i rørleggernes arbeidshverdag, noe som er helt i tråd med vår ambisjon om å gi kundene de mest innovative og effektive løsningene, forteller CEO i Brødrene Dahl, Lars Tendal.

Det er gratis å besøke VVS-dagene, og du kan hente billett til messen allerede nå! 

Powered by Labrador CMS