VVS-DAGENE

– Vi stiller på messa med alt som bransjen har ventet på

RSA BIL har holdt på med bil i Norge siden 1936, og har et bredt utvalg av nyttekjøretøy. På årets messe stiller de opp med den nye Maxus e-Deliver 7, som de mener har alt bransjen har ventet på.

Publisert Sist oppdatert

Ivar Braathen fra RSA BIL deler entusiasmen for den nye lanseringen.

På VVS-dagene stiller RSA BIL opp med den nye Maxus Edeliver 7.

– De i bransjen har behov for å ha biler som tåler vekt, med god hengervekt, rekkevidde og plass til mye verktøy og utstyr. Mange etterspør også firehjulstrekk i Norge, og det har vært et mangelfullt utvalg på elektriske varebiler med disse egenskapene. Nå er ventetiden over. Nå har vi bilen som passer til alle, sier Braathen.

For de tøffe karene

Braathen understreker at de har noe for alle typer håndverkere.

– Håndverkerne er forskjellige, de jobber på ulike markeder. Vi har biler både for de som jobber i Oslo sentrum, og som er nødt til å kjøre fossilfritt. Men vi har selvfølgelig også solide biler for de tøffe karene som skal ut på landet. Våre biler kan trekke 3,5 tonn på hengeren, og vi har noe for alle, sier Braathen mens han gestikulerer mot en Isuzu D-Max.

RSA BIL har både fossilfrie biler og solide tradisjonelle dieselbiler.

Sørger for at kundene er fornøyde

– Det som er viktig for alle som skal kjøpe ny bil nå, det er å komme og prøve bilene. Vi har biler klare for å prøve, og ta dem gjerne med deg en hel dag og bruk dem i ditt arbeid, sånn at du er helt sikker på at du velger den bilen som passer for deg, oppfordrer Braathen.

RSA BIL har fått gode tilbakemeldinger fra dem som har testet den nye Maxus e-Deliver 7. Han tilføyer også at de har kort leveringstid, og de første bilene vil bli levert til kunder før jul.

Ekstra viktig å delta i år

– Det er suverent for oss å være med på VVS-dagene. Vi ønsker å møte alle håndverkerne som kommer, og vise dem alt vi har å by på når det gjelder nyttekjøretøy.

Braathen mener også at deres fossilfrie nyhet gjør det ekstra viktig å komme på årets messe.

– Nå er det på tide at VVS-bransjen også går over i det grønne skiftet og kjører elektriske varebiler.

Ta turen innom RSA BIL på messa og se deres nye Maxus e-Deliver 7. Gratis billett til messen kan lastes ned her.

Braathen mener at det er viktig å komme på årets messe.
Powered by Labrador CMS