Fra VVS-dagene 2022.

Her er 10 grunner til å besøke VVS-dagene

VVS-dagene, årets største begivenhet for bransjen, er rett rundt hjørnet! Her er 10 grunner til at du bør prioritere å ta deg turen.

Publisert Sist oppdatert

Nettverksbygging i toppklasse

VVS-dagene er ikke bare en fagmesse – det er også et enestående sted for nettverksbygging. Det vil blant annet komme over 200 deltakere fra Multiconsult og mange fra VVP (VA og VVS-produsentene). Dette skaper en perfekt setting for å utveksle erfaringer, knytte verdifulle kontakter og samarbeide om fremtidige prosjekter. Med over 150 lærlinger fra VVS Eksperten til stede, er dette en gyllen anledning for erfarne fagfolk til å dele kunnskap og bygge relasjoner med den neste generasjonen i bransjen. Alt i alt en unik mulighet til å bygge et nettverk som kan gi deg fordeler langt utover selve messen!

Tidenes største utstilling

En av de største attraksjonene i år er Brødrene Dahl sin imponerende stand – den største noensinne på VVS-dagene. De vil vise frem sitt brede sortiment og innovative løsninger som rørleggere og fagfolk ikke bør gå glipp av. Brødrene Dahl er én av om lag 180 utstillere du kan treffe på stand under messen.

Fagkurs med verdi

Lær noe nytt og relevant for bransjen med eksempelvis BWT sitt kurs om vannbehandling av varmeanlegg. Her får du nødvendig kunn­skap om vann­behandlingsprosesser for lukkede energisystemer basert på de nyeste NS-stan­dar­dene. Eller Camfil sitt kurs om ventilasjon og luftrensing i industrielle miljøer. Strengere krav til luftkvalitet, lavere utslipp og behov for varmegjenvinning stiller nye krav til ventilasjons- og luftrenseløsninger. Få innsikt i hvordan du kan velge og designe løsninger som møter behovene til moderne bygg og prosesser.

After Dark

Når messelyset slukkes, starter festlighetene. Canes, Armaturjonsson og Ventistål er blant utstillerne som skal arrangere After Dark, en flott mulighet for avslappet mingling og gode samtaler. Her kan du blant annet forvente god musikk, noe godt i glasset og spennende nettverksmuligheter.

Produktlanseringer

Mange leverandører vil bruke VVS-dagene til å lansere sine nyeste produkter. Armaturjonsson er blant dem som kommer med en spennende nyhet: «Armaturjonsson Gulvvarme», et helt nytt produkt som skal være mer konkurransedyktig.

Rørlegger-NM

Er du klar til å se unge flinke rørleggere i konkurranse? Rørlegger-NM blir for første gang arrangert på messen, og blir et spennende høydepunkt, der talentfulle fagfolk konkurrerer om å bli norgesmester i sitt fag.

Jazzbar, mat og drikke

Når du trenger en pause fra alt det faglige, kan du stikke innom Jazzbaren. Her kan du lene deg tilbake, nyte avslappende jazzmusikk og ta deg et glass med noe godt. Perfekt for en pust i bakken mellom de mange stands og aktiviteter. To restauranter vil tilby mat under hele arrangementet inne i hallene. Er du i humør for TexMex, eller kanskje en klassisk pølsemeny? Uansett hva du foretrekker, finner du noe for enhver smak.

Rørhåndboka 2025

Under messen vil det være mulig å forhåndsbestille den kommende Rørhåndboka 2025. Dette er et uunnværlig verktøy for rørleggere som vil holde seg oppdatert på det nyeste innen fag, forskrifter og løsninger.

Eksklusive tilbud og kampanjer

VVS-dagene er også en gyllen anledning til å sikre seg eksklusive messetilbud og kampanjer. Mange av leverandørene tilbyr spesialpriser og pakker som kun er tilgjengelige under messen.

Hold deg oppdatert om hva som skjer på messa: Meld deg på nyhetsbrevet.

Aktiviteter på stand

Sjekk ut interaktive aktiviteter på messens mange stands. Ett eksempel er ABK-Qviller som skal ha live demonstrasjoner og produktlansering, mens mange andre leverandører også vil vise frem sine nyeste produkter og løsninger. Det vil også komme noen spennende overraskelser.

VVS-dagene er mye mer enn bare en messe og en møteplass – det er et forum for læring, nettverksbygging og inspirasjon. Med så mange aktiviteter, produkter og kurs, vil du få et utbytte som varer lenge etter at messen er over. Så gjør som 12.000 gjorde under forrige messe:

Ta turen til NOVA Spektrum på Lillestrøm 16. – 18. oktober.

Powered by Labrador CMS