OSO ser VVS-dagene som den viktigste arenaen for å nå ut til rørleggere og andre aktører i bransjen.

VVS-DAGENE

OSO lanserer sin største nyhet noensinne på VVS-dagene

OSO Hotwater, pioneren innen rustfrie varmtvannsberedere, lanserer sin største nyhet noensinne på VVS-dagene – SAGA 2.0. – Vi hadde et ønske om å være først på markedet, igjen, med det som er best, sier salgssjefen for OSO, Sigurd Braathen.

Publisert
SAGA 2.0-serien skal være mer energieffektiv enn tidligere modeller.

SAGA 2.0-serien skal være mer energieffektiv enn tidligere modeller, med et varmetap som Sigurd beskriver som «det laveste i bransjen». Med energiprisene som stadig svinger, kan denne forbedringen utgjøre en stor forskjell for både forbrukere og rørleggere.

Innovasjon og brukervennlighet

– De fleste gidder ikke å gå rundt og tenke på varmtvannsberederen. Det står stort sett bare å funker i kjelleren, så vi ville gjøre det på en måte som gir minst mulig interaksjon, men med størst mulig besparelse, forklarer Sigurd.

Den vanlige varianten av SAGA 2.0 gir allerede betydelige besparelser, og den smarte SUPERCHARGED-versjonen tar det enda lenger ved å tilpasse oppvarmingen til husstandens forbruksmønstre.

– Den tilpasser seg løpende til forbruksmønsteret, uten at vi selvfølgelig vet noe om det, det ville vært litt creepy. SUPERCHARGED matcher beregnet forbruk mot timesprisene på Nordpool for strøm per time.

På den måten varmer berederen opp vannet når strømprisene er lavest. Dette skjer helt automatisk, uten at brukeren trenger å gjøre noe.

En lønnsom investering

– Det reduserte varmetapet gir en besparelse på rundt 3.000 kWh gjennom levetiden for alle som kjøper et standardprodukt av Saga 2.0-serien. Og videre, hvis du kjøper en smart versjon, altså SUPERCHARGED, så vil du få en ytterligere besparelse allerede nå på rundt 750 kr i året med dagens strømstøtte. Når strømstøtten blir endret, så vil det være opp mot 2.500 kr for en gjennomsnittlig familie per år. Det begynner å bli ganske mye penger når du ser på den økende strømprisen som er forventet fremover, forklarer Sigurd.

OSO tenker bærekraftig

Sigurd Braathen er Salgssjef og Produktsjef i OSO.

Det rustfrie stålet er verdens mest resirkulerte materiale, og det kommer fra en produsent i Finland som også har det laveste karbonavtrykket av alle produsenter av rustfri stål globalt, påpeker Sigurd.

I tillegg til å være en smart løsning for den jevne husholdning, kan SUPERCHARGED-modellen kobles til eventuelle solcelleanlegg. Dette gir ikke bare muligheten til å bruke solenergi til å varme opp vannet, men berederen fungerer også som et termisk batteri som kan gi ytterligere besparelser i fremtiden.

Feirer de gode tilbakemeldingene med kake

– Vårt fokus har alltid vært på å levere et produkt som er installasjonsvennlig, sier Sigurd.

– Det er veldig gøy for oss å få gode tilbakemeldinger på at vi leverer et produkt som holder veldig lenge. Og det er mange sluttkunder som ringer og sier at de har en bereder som er 30-40-50 år gammel, og som synes at det er helt fantastisk. Det er tilbakemeldinger vi tar til oss og feirer med kake på fredager her i Hokksund.

OSO inviterer alle til å besøke standen deres.

Store forventninger til VVS-dagene

OSO ser VVS-dagene som den viktigste arenaen for å nå ut til rørleggere og andre aktører i bransjen. Sigurd mener at dette er ikke bare en lansering, men også en mulighet til å vise hvordan vi kan senke energiforbruket og redusere karbonavtrykket.

De inviterer alle til å besøke standen deres. 

– En 200 liter SAGA-bereder er kanskje Norges mest solgte produkt i VVS-bransjen. Det er viktig for alle å se hvordan vi har videreutviklet det, avslutter Sigurd optimistisk.

Powered by Labrador CMS