VVS-DAGENE 16. - 18. OKTOBER

Armaturjonsson lanserer nytt gulvvarmesystem

For å møte behovet i markedet satser Armaturjonsson på et helt nytt gulvvarmesystem. De håper systemet skal være konkurransedyktig i et stadig mer tilspisset landskap. Besøkende på VVS-dagene vil kunne få en komplett innføring.

Published Last updated
Tormod André Gusfre i dialog med kunder i Kristiansand.

Armaturjonsson la ut på rundtur før sommeren. De skal besøke alle landets distrikter for å møte kundene sine, og gi de faglig påfyll. Turen skal ende på VVS-dagene 16. oktober. De kan også avsløre at de nå lanserer et helt nytt gulvvarmeprodukt. 

Reiser rundt og møter mennesker

Vi møter Tormod André Gusfre i Kristiansand. Han og en kollega har møtt opp hos Brødrene Dahl for å ha stand og møte kunder. 

– I en stadig mer digitalisert arbeidshverdag så er det fortsatt relasjoner med personer og kunder som er viktig, forteller Gusfre. 

Han er distriktsansvarlig for Sør-Norge i Armaturjonsson, og er et kjent ansikt for mange.

Jevnt og trutt kommer det kunder innom som er nysgjerrige på hva Armaturjonsson har å vise frem. 

Stor nyhet

Etterspørselen etter vannbårne gulvvarmesystemer er stor, og for å møte markedet og konkurrere på pris, skal nå Armaturjonsson lansere et helt nytt produkt som skal være mer konkurransedyktig. 

– Arjonfloor, som det heter i dag, blir «Armaturjonsson Gulvvarme», hvor vi bytter ut rør og fordeler. Vi beholder samme styringssystem som vi har i dag, forteller Gusfre. 

Detaljene rundt det nye systemet er ikke lansert, men det kommer på plass før VVS-dagene går av stabelen 16. oktober. Besøkende på messen får selvsagt en total innføring av Armaturjonsson. 

F.V: Rolf Løland, distriktsansvarlig Rogaland og Agder, og Tormod André Gusfre, distriksansvarlig i Sør-Norge, Armaturjonsson.
Thorn Fredrik Hemsen, daglig leder i Armaturjonsson.

Ønsker flere rådgivere

Daglig leder i Armaturjonsson, Thorn Fredrik Hemsen, forteller om en spennende tid fremover for selskapet. 
– Vi i Armaturjonsson jobber hele tiden med kontinuerlig forbedringer, og dette innebærer at vi også må jobbe med utvikling/forbedring av vårt sortiment, forteller Hemsen.

– Av den grunn ser vi at det er et behov i markedet for at vi markedstilpasser vårt sortiment innen vannbåren gulvvarme slik at dette er relevant for fremtidens gulvvarmemarked. 

 Videre setter Hemsen fokus på et ønske å kunne samle enda flere aktører på VVS-dagene. 

– Jeg skulle gjerne sett at vi hadde klart å samle flere VVS-rådgivere på VVS-dagene, da det er helt avgjørende at de kjenner til den siste teknologien som er tilgjengelig slik at de kan designe bygg med tidsriktige løsninger. Vi sees på VVS-dagene 2024!

Powered by Labrador CMS