VVS-DAGENE

Purus lanserer nye produkter og tilbyr sertifisering på VVS-dagene

Purus har lenge vært en populær stand å besøke på messen. I år har de nok en gang store planer.

Publisert Sist oppdatert

Purus er en av Skandinavias ledende produsenter innen vannrelaterte produkter, og er særlig kjent for sitt markedsledende gulvsluk.

– Vi er absolutt markedsledende på sluk, men vi har også nye produkter som vi har lyst til å vise fram. Vi har hørt litt på hva håndverkerne trenger der ute, og det skal vi vise fram på messa, sier Tommy Leiren, opplæringsansvarlig i Purus.

Jarle Ørnebo er marketingmanager og Silje Marie Fredriksen er digital markedsfører i Purus.

Folkekjære og jordnære

Når Purus blir spurt om hvorfor de er en av de mest populære standene under VVS-dagene, er både Leiren og markedsføreren Silje Marie Fredriksen enige om hva suksessen skyldes:

– Nei, vi syns jo at vi er ganske jordnære, da. Så er vi en trivelig gjeng. Vi har god dialog med markedet og menneskene bak produktene. Vi liker å prate med folk og treffe folk, og vi tror det er det som gjør standen vår så populær, sier sier de entusiastisk. 

De oppfordrer alle besøkende til å stikke innom for en prat og en kopp kaffe.

Imponerende stand med rennende vann

I tillegg til produktlanseringer, helt ny kjøkkenløsning i rustfritt stål, og deres spesielle Joti Super UV, forteller Silje at årets stand er ekstra spesiell:

– Vi har satset større i år enn noensinne. Vårt nye konsept heter «The art of the water cycle». Det er en ny stand på nesten 200 kvadratmeter, med en portalinngang med rennende vann. Vi ønsker å vise hvordan vi tar vår del i det urbane vannkretsløpet.

Sluk-sertifiseringskurs og ny opplæring

Purus oppfordrer alle til å komme for en hyggelig prat og en kopp kaffe på standen.

Jarle Ørnebo, Marketing Manager hos Purus, har flere ting han gleder seg til på årets messe.

– Det vi gleder oss mest til denne gangen, er at vi har lansert et helt nytt Purus Academy. Det vil si at vi har nye opplæringsprogrammer for alle håndverkere, inkludert flisleggere og membranleggere. Med dette konseptet håper vi at mange vil være med på både fysiske kurs og digitale kurs, og ikke minst ta sertifiseringskurset, hvor de får et stempel på at de er gode til å legge sluk riktig første gang.

 De myke verdiene

For Purus handler det ikke bare om å vise fram produktene sine, men også om å fremheve teamet som står bak dem:

– Vi har veldig mye god kompetanse her hos oss i BLS Norge. Det er ikke bare et fysisk plastsluk eller et rustfritt stålsluk eller produkt. Det handler mye om de menneskene som er med oss og bak fasaden på produksjon. Vi har med oss et godt team til VVS-dagene, avslutter Silje. 

 

Powered by Labrador CMS