VVS-DAGENE 16. - 18. OKTOBER

Fra lille Stranda til Lillestrøm

De fleste forbinder nok Stranda først og fremst med en viss skinke. Imidlertid har også en liten nisjeaktør etablert seg i bygda, og bruker VVS-dagene aktivt for å nå ut til flere kunder.

Published Last updated
Daglig leder i Stranda Ventlasjon, Jarle Strømmegjerde, viser frem fabrikken de har på Stranda.

Jarle Strømmegjerde er et relativt nytt ansikt i VVS-bransjen, men etter hvert har mange nå møtt den standhaftige daglige lederen fra Stranda Ventilasjon.

Etter å ha ledet selskapet i et par år, er selskapet nå i vekst, og bruker VVS-dagene som en møteplass for å nå både eksisterende og nye kunder.

Lokalt nisjeprodukt

Ventilasjonsristene som blir håndlaget på Stranda kommer i flere typer og er for forskjellige forhold. Det lille selskapet har levert til en rekke større prosjekter i både inn og utland. 

Ristene er testet hos SINTEF, på både luftgjennomstrømning, trykkfall, trykktapskoeffisient, vannavvising, støyreduksjon, innbrudds- og terrorsikring. Selskapet leverer også FG-godkjente rister.

– Mye av sammensetningen på ristene våre er jo håndarbeid og sveising og sånne ting. Så er det veldig mange manntimer på sånne produkter som dette, forteller Strømmegjerde når VVS-dagene besøker han og fabrikken på Stranda. Se video i toppen av saken!

Stranda Ventilasjon bruker naturen og lokalmiljøet for alt det er verdt.
Alle ristene til Stranda Ventilasjon blir ferdigstilt for hånd.

Suksess på VVS-dagene tidligere

Stranda Ventilasjon stilte ut på messen i 2022, og fikk, ifølge dem selv, god respons. De fokuserer på å vise de spesielle egenskapene til ristene sine, og gleder seg til å møte både gamle og nye kunder i år.

– På VVS-dagene treffer vi vanligvis entreprenører og grossister fra hele landet. Vi er ute etter de spesialtilpasningene, og et av våre fortrinn i at vi er veldig tilpasningsdyktige på størrelse og løsninger til kunder.

VVS-dagene ser frem til å ønske Stranda Ventilasjon velkommen til messen når den åpner 16. oktober!

Powered by Labrador CMS