VVS-DAGENE 16. - 18. OKTOBER

Feirer 20 år med unik vannrenseteknologi

– Vi er de eneste på markedet som fjerner oksygen ned til null, sier daglig leder Roy Olav Austbø.

Published Last updated

I vannbårne anlegg er det viktig at vannet er rent, slik at smuss og partikler ikke samler seg opp og reduserer effektiviteten. Da vil anlegget få problemer med de tekniske komponentene, og energikostnaden vil gå opp.

Serviceavtaler på anleggene er obligatorisk, og fører til rene anlegg..

Niprox Technologies holder til i lille Florø, og har utviklet egen teknologi som renser vann i vannbårne anlegg. I år feirer de 20 år, og sammen med to andre selskaper som har jubileum i år, feiret de på Driftskonferansen.

Unik teknologi

Daglig leder i Niprox, Roy Olav Austbø, forteller om et produkt som har spesielle egenskaper.

– Det som er viktig når du driver med vannbehandling er å fjerne smuss og partikler sånn at du får en jevn vannstrøm i rørene dine og rene overflater. Vi er de eneste på markedet som fjerner oksygen ned til null, og det er det ingen andre jeg kjenner til som gjør det i dag.

Enheten fra Niprox bruker et katalysatorfilter for å rense vannet. Filterene er gjenbrukbare, og blir tatt tilbake til fabrikken i Florø ved service for å gjenbrukes. 

Alt av produkter blir produsert og testet i Florø før de blir sendt ut til kundene.

Alltid med på VVS-dagene

Niprox har vært med på det meste av messer og konferanser i NemiTeks regi de siste årene, og VVS-dagene i år er et av høydepunktene sammen med Driftskonferansen.

– På VVS-dagene forrige gang fikk vi en kjempestor kunde. En viktig møteplass, kanskje den viktigste - utenom Driftskonferansen - for oss egentlig.

Roy Olav Austbø er daglig leder i Niprox, og gleder seg som alltid til VVS-dagene.
Powered by Labrador CMS