Christian B. Hammerud, Product Developer, Drifti.

Christian i Drifti

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– Besøk vår stand for å oppleve hvordan Drifti kan forenkle en arbeidsdag og øke effektiviteten. Man vil se selv hvordan systemet reduserer tiden brukt på administrative oppgaver, slik at man kan fokusere mer på kjernevirksomheten. Våre produkteksperter vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi tips om hvordan man kan få mest mulig ut av Drifti. I tillegg vil man få en eksklusiv sniktitt på kommende funksjoner og oppdateringer som vil gjøre arbeidet enda enklere i 2024. Dette er også en flott mulighet til å møte andre håndverkere og samarbeidspartnere, utveksle erfaringer og finne nye forretningsmuligheter. 

Hvorfor han din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Drifti har meldt seg på VVS-dagene 2024 for å vise hvordan vi jobber for å forandre byggebransjen ved å tilby håndverkere den mest innovative, brukervennlige og kvalitetsfokuserte digitale plattformen på markedet. Fra messen i 2022 var det utrolig mange rørleggere som kom innom standen, og alle ga oss tommel opp. Nå ønsker vi å ta det til neste nivå og tilby enda mer verdi og gode tilbud til alle som besøker oss på messen. Vår misjon er å revolusjonere byggebransjen med våre digitale løsninger, som er både morsomme og enkle å bruke i hverdagen. I en bransje der digital utvikling har gått tregt, ønsker vi å gjøre det lettere for håndverkere å utføre sitt arbeid mer effektivt. Etter den vellykkede opplevelsen vi hadde i 2022, ser vi virkelig frem til å bygge videre på den suksessen. VVS-dagene 2024 gir oss en fantastisk mulighet til å nå ut til enda flere potensielle kunder og samarbeidspartnere, og vi er klare til å gjøre det til en minneverdig opplevelse for alle som besøker vår stand.

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Vi ser virkelig frem til VVS-dagene 2024 og alt det har å by på! Vårt hovedmål er å styrke båndene med våre eksisterende brukere og å knytte kontakt med potensielle kunder som vi kan hjelpe med å dra nytte av våre tjenester. Som et relativt nytt tilskudd som IT-leverandør i VVS-bransjen, har vi allerede fått etablert et solid fotfeste. Vi er spente på å lære av de nyeste teknologiene og trendene som blir presentert under messen. Målet vårt er å utvide vårt nettverk og knytte kontakter med andre aktører i markedet. Vi legger også stor vekt på å bygge sterke partnerskap med samarbeidspartnere innen tjenester og materiell. Sammen kan vi skape løsninger som gagner alle parter.

Drifti møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS