Espen Karlsholmen, daglig leder, ista Norge AS.

Espen i Ista

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– På vår stand er alle hjertelig velkommen til å få en innføring i hvordan man på best mulig måte kan etablere gode systemer for måling av varme og vann i borettslag og sameier. Løsningene i nybygg kontra eksisterende bygg er litt forskjellige, og vi vet hva som passer best. 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Ista har meldt seg på VVS-dagene i år for å vise frem våre løsninger for effektiv og presis måling av varme- og varmtvannsforbruk i sameier og borettslag, måling av ventilasjon, snøsmelt og andre større energiforbrukere samt effektiv innsamling og visualisering av data, energieffektivitet og vannforvaltning. Som en ledende aktør innen måling, og optimalisering av energi og vannforbruk, ser vi dette som en viktig plattform for å nå ut til et bredt publikum av fagfolk, entreprenører og beslutningstakere i VVS-bransjen. 

– VVS-dagene er kjent som en sentral møteplass for bransjen, hvor nye produkter og teknologier presenteres, og hvor deltakerne kan få innsikt i fremtidige trender og utfordringer. Ved å delta på denne messen, ønsker vi å styrke vår posisjon i markedet og knytte kontakter med potensielle kunder og partnere. I tillegg gir deltakelsen oss muligheten til å demonstrere hvordan våre løsninger kan bidra til å redusere energikostnader, forbedre ressursutnyttelsen og støtte bærekraftige bygningsløsninger. Dette er i tråd med konsernets overordnede mål om å fremme bærekraftig utvikling og bidra til miljøvennlige praksiser innen bygg- og eiendomssektoren. Ved å delta på VVS-dagene, kan vi også samle verdifulle tilbakemeldinger fra markedet, som kan brukes til å forbedre eksisterende produkter og utvikle nye løsninger som svarer på bransjens behov. 

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Jeg har store forventninger til VVS-dagene i år. Jeg ser frem til å møte et bredt spekter av fagfolk og beslutningstakere fra hele bransjen, og jeg er spent på de mulighetene som dette kan bringe for ista. Jeg håper at vår tilstedeværelse vil styrke vår posisjon i markedet og hjelpe oss med å bygge verdifulle relasjoner med potensielle kunder og samarbeidspartnere. Jeg ser også frem til å delta i de ulike faglige diskusjonene og foredragene som finner sted under VVS-dagene.

Ista møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

 

 

Powered by Labrador CMS