Jan Hantho, Leder Forretningsutvikling / Markedssjef, HH Fire Eater Norge.

Jan i HH Fire Eater

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– På vår stand vil vi presentere det mest innovative brannslukkesystemer som finnes. Inergen-system er designet for de fleste miljøer. Besøkende vil få muligheten til å se demonstrasjoner av våre produkter i aksjon og lære mer om hvordan de kan integreres for maksimal effektivitet og sikkerhet. Våre eksperter vil være til stede for å svare på spørsmål, gi råd om skreddersydde løsninger, og diskutere de unike fordelene ved å velge HH Fire Eater Norge AS som deres brannsikringspartner. Vi vil også ha konkurranser og spennende aktiviteter som garantert vil gi besøkende en minneverdig opplevelse. Vi ser frem til å møte mange engasjerte fagfolk på VVS-dagene og dele vår ekspertise innen brannsikkerhet! 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Vi har meldt oss på VVS-dagene for å vise frem våre innovative løsninger innen brannsikkerhet og slukkesystemer til et bredt publikum av fagfolk og beslutningstakere i VVS-bransjen. Dette er en utmerket anledning til å styrke vårt nettverk og samarbeid med andre aktører i bransjen. 

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Vi forventer at årets messe vil gi oss verdifulle muligheter til å presentere våre produkter og tjenester. Kravet til grønn vekst og et samfunn som stadig blir mer sårbart mot brann krever rene slokkemetoder som Inergen er. Vi opplever derfor en eksepsjonell ordreinngang på våre løsninger fra VVS-bransjen. Ved å delta her, er vi overbevist om at vi vil knytte mange nye forretningsforbindelser og styrke vår posisjon i markedet. 

HH Fire Eater møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS