Nina Selboskar, markedssjef og bærekraftsansvarlig, Ventistål AS.

Nina i Ventistål

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– Med 380m2 proppfull av mye av vårt spekter, er nok noe av høydepunktene blant annet vår nye kategori; plassbyggede aggregater, ModulAir. Dette er et veldig spennende produkt vi har stor tro på, og som egner seg veldig for blant annet rehabprosjekter. Vi har også en stor satsing på inneklima, som vi gleder oss til å prate med folk om. Vi kommer ikke unna å synliggjøre vårt ombruksprosjekt også, RE-Duct. 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Ventistål satser større enn noen gang på VVS-dagene i år. Med en stolthet for bransjen vår, er dette en kjempeviktig arena for oss. Her treffer vi mange bransjekolleger, nye og eksisterende kunder, og forhåpentligvis også morgendagens ansatte eller kunder. Her får vi vist frem noe av bredden vår, sammen med våre kolleger i Thermo Control. Det må jo sies å være årets høydepunkt! 

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Den gode bransjepraten. Vi opplever at det skjer mye i bransjen både med tanke på nye krav, nye løsninger; og ikke minst det grønne skifte-lokomotivet som nå går i full fart, og som Ventistål så absolutt er med på. Her håper vi å få pratet med mennesker på mulige spådommer, og hvordan jobber de med de store og små spørsmålene. Vi tenker at løsningen ligger i å samarbeide med hverandre for å gjøre bransjen mer bærekraftig. 

Ventistål møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS