Tom Fjordvang, Business Development Manager Norway & Sweden, Resideo.

Tom i Resideo

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– På standen vår møter du et opplagt, imøtekommende og et sosialt team som gjerne viser frem våre utstilte produkter, slår av en prat rundt sikring av norsk drikkevann og andre dagsaktuelle temaer. I tillegg er vi stolte av å presentere vårt nyeste produkt, Resideo Waterstop og selvfølgelig tilby servering i vår Chill Zone. 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– VVS-dagene er beskrevet som den viktigste møteplassen for energi- og miljøteknikk, med fast plassering godt synlig i Hall-D, var valget enkelt for oss. Det å kunne treffe våre trofaste kunder fra nord til sør på en og samme arena, er en unik mulighet for å kunne opprettholde relasjonene og presentere nyheter på en bærekraftig måte. Som utstiller gir arrangementet oss anledning til å synliggjøre vår solide kunnskap og markedsledende produkter innen flere segmenter: Tilbakeslagsventiler iht (NS-EN 1717), trykkreduksjonsventiler og filter, samt varme- og komfortløsninger. Nytt av året blir å presentere Resideo Waterstop, et produkt vi er meget stolte av å kunne vise frem til bransjen på messen!

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Vi forventer å kunne tilbringe tid med våre trofaste kunder, men også muligheten til å knytte nye relasjoner for fremtiden. 

Resideo møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS