Tor Strand Jacobsen Markedssjef VA/VVS, Byggtjeneste.

Tor i Byggtjeneste

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– Vi vil bemanne vår stand med dyktige fagfolk som kan både gi råd og informere godt om hvilke dokumentasjonskrav kravstillere i bransjen setter. Det vil være et ekstra fokus på miljøkrav og dokumentasjon. Vi har bare sett så vidt starten på hvilke forventninger som stilles til dette. Ombruk og sirkulærøkonomi vil også bli tillagt høyt fokus. 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Vi ser frem til å møte både eksisterende og nye potensielle kunder og brukere av NOBB-databasen fra VA/VVS-bransjen. Vi har fokus på å være tilgjengelige og å stille opp på viktige møteplasser siden vi har fullt fokus på å være orienterte på å fange opp kundeønsker og behov. 

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Vi forventer både godt besøk generelt fra bransjeaktører og at det er stor interesse for den utviklingen vi er midt oppi digitalt i hele bransjen. Etterspørselen etter digital informasjon og dokumentasjon øker jevnt og trutt, og vi vet vi har en utrolig viktig rolle i dette arbeidet. Vi forventer å få høre mye om hvilke krav og forventninger som stilles til ikke minst de som utfører godt håndverk i bransjen. Kravstillere ser vi også frem til å treffe, vi gleder oss til å bli utfordret og å samle inn også slik informasjon for å utvikle oss videre. 

Byggtjeneste møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS