Mårten Ahlmén, Business Development Manager / Export, Acticon.

Mårten i Acticon

Hvorfor bør besøkende ta turen til nettopp deres stand på VVS-dagene? 

– Vi viser GastroFlow - en effektiv kjøkkenhette med aktiv styreluft og høyeffektive syklonfiltre - en optimal løsning for et profesjonelt kjøkken. Vi har også en matkvern på tribunen - for å vise frem dette sortimentet. En fleksibel løsning for store kjøkken - en enklere håndtering av matavfall - både fra et miljø- og arbeidsmiljøsynspunkt. Et høydepunkt blir å møte de norske selgerne - hyggelige og kunnskapsrike kolleger. Velkommen! 

Hvorfor har din bedrift meldt seg på VVS-dagene? 

– Acticon har aktivt salg i Norge gjennom en dyktig forhandler. Salget har økt flere år på rad og vår deltakelse på VVS-dagene er et ledd i å øke salget og merkevaren vår ytterligere. At våre produkter blir kjent for flere kunder og at Acticon blir et kjent firmanavn i Norge innen profesjonelle kjøkkenhetter. Med vår deltakelse håper vi å øke kunnskapen om Acticon og våre produkter i Norge - og møte norske kunder på messen. 

Hvilke forventninger har du til årets messe? 

– Våre forventninger er å møte mange ventilasjonsentreprenører og konsulenter på standen vår – å kunne vise våre produkter og deres funksjon, og at de får møte våre norske kolleger som alltid er til stede for å hjelpe dem. Vi ønsker å møte kunder og andre aktører i Norge i et felles forum. Etter messen håper vi å kunne se tilbake på mange gode møter, Interessante tekniske diskusjoner med våre besøkende og nye kontakter å diskutere nye prosjekter og nye forretninger med. 

Acticon møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober.
Last ned gratisbillett.

Powered by Labrador CMS